torsdag den 29. november 2007

Radiohead til Roskilde Festival


Det står ganske vist allerede på de store danske musiksider, men en nyhed som denne bør ingen skamme sig over at omtale.



Radiohead
+ Roskilde Festival i 2008

Sidste år offentliggjorde Roskilde Festival ét af jordens dårligste bands, Red Hot Chili Peppers, i første omgang - og for det blev de straffet af vejrguderne. Lad os håbe, de har tilgivet os til sommeren 2008.

MP3: Hør musik hør musik hør musik hør musik hør fantastisk musik.

/Martin (ekstatisk)

tirsdag den 20. november 2007

The Blood Brothers gider ikke lege mere.


Den ottende november kneb tilhængere af velovervejet larm og flænsende vokaler en tåre. Dette var nemlig datoen, hvor det eksperimentelle-hardcore band The Blood Brothers officielt valgte at kaste håndklædet i ringen efter 10 års samarbejde.
Der er dog ingen grund til fortvivlelse, hvis man vil følge medlemmernes videre musikalske færden, da vokalisterne Johnny Whitney og Jordan Blilie hver især har dannet nye, respektive bands.
Jordan Blilie har allieret sig med tidligere Blood Brothers-guitarist Cody Votolato, Justin Pearson og Gabe Serbian fra larmende The Locust og Nick Zinner fra Yeah Yeah Yeahs og skabt Head Wound City. Bandet udgav deres selvbetitlede EP i 2005 og lyder, om muligt, som en mere støjende og skramlet version af Blood Brothers.
Johnny Whitney har derimod valgt at gå lidt andre veje og eksperimenterer nu mere med elektroniske og dansable elementer i sine bands Neon Blonde og Jaguar Love. Jaguar Love er endnu ganske nyt og ikke synderligt veletableret, men er man til nasal vokal, gode melodier og gennemtænkte tekster krydret med Johnny Whitney’s forkærlighed for hardcore, så er bandet, sammen med Neon Blonde, bestemt anbefalelsesværdigt!

Myspace: Head Wound City

Myspace: Jaguar Love
Mp3: Neon Blonde - Headlines
Mp3: The Blood Brothers - Laser Life

/Camilla

søndag den 11. november 2007

Le Loup

Washington-gruppen Le Loup har allerede nydt noget opmærksomhed på diverse blogs, men jeg har først fået lyttet til dem for nylig - og hvilken skam. Derfor bliver jeg også nødt til at skrive om dem. Der må være andre som mig, der også har brug for den sidste anbefaling.
Le Loup er allerede blevet signet af Hardly Art, et underselskab af Sub Pop, og har her udgivet debutalbummet The Throne of the Third Heaven of the Nations Millennium General Assembly.
De kan til tider lyde som Animal Collective i deres mere reflekterende øjeblikke - måske mest af alt visse numre fra Sung Tongs - men de er bestemt også mere end det.

Le Loup - Le Loup (Fear Not)
Le Loup - We Are Gods! We Are Wolves!

/Martin

lørdag den 10. november 2007

Efterklang + Slaraffenland + Jakobínarína

Da Efterklang for nylig udgav Parades, blev de fleste formentlig overraskede over, præcist hvor godt albummet skulle vise sig at være. Gruppen havde godt nok varslet forandringer med deres EP Under Giant Trees, men hvem havde troet, at de skulle levere det måske bedste danske album i nyere tid?

I aften spiller de så med de Rumraket-signede Slaraffenland og de hypede islændinge fra Jakobínarína på Voxhall i Århus. At dømme ud fra deres hidtil udgivede materiale virker de unge islændinge en del overvurderede, men mon ikke de kan levere et underholdende show alligevel.
Til 140 kr. er det i hvert fald tre spændende bands, der byder op i aften.

Efterklang
Slaraffenland
Jakobínarína

/Martin

Börnebloggeren er løs...

Velkommen til.

Det var uundgåeligt med et hjerte, der banker for musikken... Dagen måtte jo komme, hvor man prøvede sig med en egentlig blog.

Siden har endnu ikke et specielt fokus, ligesom den også vil blive udviklet hen ad vejen. Indtil videre kan det kun siges, at det kommer til at handle om musik - som det forholder sig med en milliard andre af denne slags.

Tak for din tid.

/Martin